LECTII DE VIOARA

“O masa, un scaun, un vas cu fructe si o vioara. Ce altceva ii mai trebuie unui om ca sa fie fericit?”  (Albert Einstein)

lectii de vioara

DESPRE CURSURILE DE VIOARA

Lectiile de vioara sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 6 ani, dar si adultilor.
In cadrul cursurilor de vioara veti invata despre:

● pozitia corecta la acest instrument
● notele muzicale
● notiuni ritmice
● multitudinea de tehnici folosite la acest instrument
● melodii adaptate nivelului

Lectiile de vioara sunt personalizate in functie de dorintele, nivelul, aptitudinile si varsta cursantului. Va invitam alaturi de noi sa descoperiti placerea de a canta la acest instrument!

BENEFICIILE CURSURILOR DE VIOARA

Vioara este un instrument gratios, admirat pentru eleganta sa. Cantatul la vioara ajuta la mentinerea unei minti alerte, imbunatatind memoria si atentia. Pe langa acestea, pozitia cu spatele drept specifica exersatului la vioara, dezvolta o postura armonioasa a corpului.

Va invitam la o lectie introductiva in cadrul careia ne vom cunoaste, vom face o evaluare a potentialului muzical si inca de la prima lectie vei invata care este pozitia corecta la instrument si cum se produce sunetul de vioara.

Daca stii deja sa canti la acest instrument, profesorul va analiza nivelul tau si te va indruma in continuare in aprofundarea acestui instrument.

CUM SE DESFASOARA CURSURILE DE VIOARA

Chiar daca la prima vedere vioara poate parea un instrument complicat, alaturi de profesorii nostri ii vei deslusi rapid secretele si te vei indragosti iremediabil de sunetul ei.

Primele lectii de vioara vor fi despre pozitia corecta a viorii si a arcusului, controlul cat mai bun al arcusului, invatarea corzilor, a duratelor de note si producerea unui sunet cat mai calitativ, mai apoi vei incepe sa inveti mici cantecele si diferite tehnici folosite la acest instrument.

Vioara este unul dintre instrumentele ce dezvolta cel mai mult auzul muzical, necesitand o mai mare atentie asupra intaltimii sunetelor si o indrumare atenta a unui profesor implicat.

Pentru un progres cat mai rapid, recomandam sa aveti si acasa o vioara la care sa aprofundati ceea ce invatati la scoala. Fiind un instrument ce se bazeaza mult pe reflexe, recomandam sesiuni de studiu individual cat mai dese.

TARIFE

4 sedinte instrument440 lei / luna
8 sedinte instrument800 lei / luna
Nr. sedinte la cerere instrumenttarif personalizat / luna
Lectie introductiva (testarea aptitudinilor)100 lei / lectie
Lectii individuale150 lei / lectie
4 sedinte individuale de teorie muzicala250 lei / luna

 

Bonus: Fiecare dintre pachete include acces gratuit la seminarul de teorie muzicala, o data pe saptamana!
Mai mult de atat, in functie de programul scolii, cursantii pot veni oricand sa exerseze la sediul nostru!

LUATI LEGATURA CU NOI

Cum doriti sa fiti contactat?

8 + 7 =