CURSURILE NOASTRE

Lectiile de canto si pentru instrumente sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 6 ani, dar si adultilor. Numarul lectiilor saptamanale depinde de pachetul pe care il achizitionati, insa impreuna cu el, primiti de asemenea acces gratuit la seminarii de teorie muzicala, saptamanal. Pentru aprofundarea subiectului sau pentru a lua lectii unu-la-unu de teorie muzicala, va recomandam si lectiile individuale de teorie muzicala.

DISTREAZA-TE CU CHITARA

Chitara este un instrument extrem de popular printre tineri! Ca orice instrument, stapanirea sa ajuta la cresterea increderii in sine, dar si la capacitatea de concentrare si imbunatateste memoria, facand chitara un instrument fantastic pentru dezvoltarea copiilor, dar si pentru a-ti mentine o minte alerta pe masura ce inaintezi in varsta! Lectiile de chitara sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 6 ani, dar si adultilor. Se poate opta atat pentru cursul de chitara clasica, dar si pentru cursul de chitara electrica!

MAGIA CANTATULUI LA PIAN

Pianul este un instrument fantastic. Cantatul la pian este recunoscut a fi o metoda exceptionala de a scapa de stres, ajuta la concentrarea distributiva, stimuleaza creierul si conexiunile neuronale, coerenta in gandire si dezvoltarea vocabularului! Lectiile de pian sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 5 ani, dar si adultilor.

INCREDERE IN SINE PRIN CANTO

Lectiile de canto te pot ajuta sa iti extinzi potentialul ca artist. Cursurile individuale de canto te pot ajuta sa-ti imbunatatesti multe din abilitatile native si sa atingi note noi, sa iti dezvolti un stil propriu, ba chiar sa iti dezvolti caracterul si sa ai increderea de a te exprima in fata unei audiente. Lectiile de canto sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 5 ani, dar si adultilor.

PLACEREA DE A CANTA LA VIOARA

Vioara este un instrument gratios, admirat de multi pentru eleganta sa. Cantatul la vioara ajuta la mentinerea unei minti alerte, ajutand memoria si atentia. Pe langa acestea, pozitia cu spatele drept in care se canta la vioara dezvolta o postura armonioasa a corpului. Lectiile de vioara sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 6 ani, dar si adultilor.

LECTII INDIVIDUALE DE TEORIE MUZICALA

Luand lectii de teorie muzicala, vei putea sa iti insusesti mai bine instrumentul pe care doresti sa il stapanesti. Poti invata cum sa treci de la un gen muzical la altul cu usurinta, lucru care fie te poate scoate din zona ta de confort, fie te poate ajuta sa iti insusesti un stil original in propria ta muzica. Spre deosebire de lectiile de grup facute in seminarele de teorie muzicala, lectiile individuale de teorie muzicala se tin unu-la-unu, intrand in foarte multe detalii si ajutandu-te sa iti dobandesti aceste noi aptitudini si sa progresezi. Clasele de teorie muzicala dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 6 ani, dar si adultilor.

Adresa:

Strada Iancu Cavaler de Flondor nr 7
(zona Foisorul de Foc)

Contact:

Program:

Luni – Vineri: 09:00 – 21:00
Sambata, Duminica: 09:00 – 17:00

LUATI LEGATURA CU NOI

Cum doriti sa fiti contactat?

4 + 7 =