Oferte Pentru Companii

despre scoala de muzica Symphony

Abonamente Corporate

La Scoala de Muzica Symphony, companiile au posibilitatea de a le oferi echipelor si angajatilor, drept BONUS, abonamente la cursuri de canto, chitara, pian sau vioara. Acestea se pot desfasura atat la sediul scolii noastre, cat si online.

Abonamentele sunt personalizate in functie de nevoile fiecarei companii in parte, iar tarifele difera in functie de numarul de persoane, frecventa cursurilor de muzica si perioada abonamentului.

Cadouri Zile de Nastere Angajati/ Colegi

Voucher Cadou

Alte Produse Symphony School

echipa scoala de muzica Symphony
lectie de pian scoala de muzica Symphony
lectie de chitara scoala de muzica Symphony
In cadrul Scolii Sypmphony Bucuresti gasiti si posibilitatea de a oferi cursuri de muzica CADOU pentru persoanele din compania dvs. De asemenea, si colegii se pot inspira pentru o idee ca cadou creativ pentru colega care isi doreste de foarte mult timp sa invete sa cante la pian, de exemplu.
Cursul de muzica cadou este frumos impachetat si apoi transmis prin curier la adresa dorita sau ridicat din cadrul scolii noastre din zona Foisorul de Foc. Pentru mai multe detalii despre aceasta optiune, va rugam sa ne contactati.
Pentru cei care vor sa ofere un cadou inedit, indiferent de ocazie, o experienta muzicala care nu va fi usor uitata, va punem la dispozitie VOUCHERE CADOU (indiferent de nr. de sedinte) pentru cursurile de canto, cele de instrumente si cele de teorie muzicala.
Voucherele cadou pot fi ridicate de la sediul nostru sau pot fi trimise prin curier, oriunde doriti.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne scrieti.
Scoala de Muzica Symphony poate crea produse personalizate pentru compania dvs., cum ar fi lectii de instrumente de grup pentru echipa dvs., dar si prezenta la evenimentele corporate pe care le organizati sau orice alta idee muzicala creativa. 
Daca doriti personalizarea unui produs sau mai multe informatii despre cele de mai sus, suntem la un apel distanta.

Adresa:

Strada Iancu Cavaler de Flondor nr 7
(zona Foisorul de Foc)

Contact:

email: office@symphonyschool.ro
telefon: 0724 723 347

Program:

Luni – Vineri: 09:00 – 21:00
Sambata, Duminica: 09:00 – 17:00

LUATI LEGATURA CU NOI

Cum doriti sa fiti contactat?

2 + 10 =