CURSURI SCOALA DE MUZICA SYMPHONY

Lectiile de canto si pentru instrumente sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 5-6 ani, dar si adultilor. Numarul lectiilor saptamanale depinde de pachetul pe care il achizitionati, insa impreuna cu el, primiti de asemenea acces gratuit la seminarii de teorie muzicala, saptamanal. Pentru aprofundarea subiectului sau pentru a lua lectii unu-la-unu de teorie muzicala, va recomandam si lectiile individuale de teorie muzicala.

ATELIER DE CANTO DE GRUP

Fie că cel mic este la începutul călătoriei muzicale sau este la nivelul avansați și dorește perfecționarea abilităților vocale, atelierul nostru de canto oferă o oportunitate unică de a învăța și de a crește sub îndrumarea profesorilor de canto cu experiență. De la personalizarea repertoriului până la tehnici avansate de interpretare și prezență scenică, fiecare aspect al atelierului este gândit să sprijine cursanții în dezvoltarea unei voci puternice și expresive.

DISTREAZA-TE CU CHITARA

Chitara este un instrument extrem de popular printre tineri! Ca orice instrument, stapanirea sa ajuta la cresterea increderii in sine, dar si la capacitatea de concentrare si imbunatateste memoria, facand chitara un instrument fantastic pentru dezvoltarea copiilor, dar si pentru a-ti mentine o minte alerta pe masura ce inaintezi in varsta! Lectiile de chitara sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 6 ani, dar si adultilor. Se poate opta atat pentru cursul de chitara clasica, dar si pentru cursul de chitara electrica!

MAGIA CANTATULUI LA PIAN

Pianul este un instrument fantastic. Cantatul la pian este recunoscut a fi o metoda exceptionala de a scapa de stres, ajuta la concentrarea distributiva, stimuleaza creierul si conexiunile neuronale, coerenta in gandire si dezvoltarea vocabularului! Lectiile de pian sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 5 ani, dar si adultilor.

INCREDERE IN SINE PRIN CANTO

Lectiile de canto te pot ajuta sa iti extinzi potentialul ca artist. Cursurile individuale de canto te pot ajuta sa-ti imbunatatesti multe din abilitatile native si sa atingi note noi, sa iti dezvolti un stil propriu, ba chiar sa iti dezvolti caracterul si sa ai increderea de a te exprima in fata unei audiente. Cursurile de canto sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 5 ani, dar si adultilor.

PLACEREA DE A CANTA LA VIOARA

Vioara este un instrument gratios, admirat de multi pentru eleganta sa. Cantatul la vioara ajuta la mentinerea unei minti alerte, ajutand memoria si atentia. Pe langa acestea, pozitia cu spatele drept in care se canta la vioara dezvolta o postura armonioasa a corpului. Lectiile de vioara sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 6 ani, dar si adultilor.

DESCOPERA MICUL INSTRUMENT, UKULELE

Fiind un instrument inrudit cu chitara, ukulele-ul este foarte potrivit pentru copiii cu varsta sub 7 ani ce isi doresc sa invete sa cante la chitara, insa este recomandat pentru oricine este pasionat de muzica. Datorita dimensiunii sale mici, acest instrument, te poate insoti oriunde, fiind foarte usor de transportat si totodata simplu de integrat in orice context. Daca stii deja sa canti la chitara, iti va fi foarte usor sa incerci acest instrument, tehnica fiind similara. Lectiile de ukulele sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 5 ani, dar si adultilor.

LECTII INDIVIDUALE DE TEORIE MUZICALA

Luand lectii de teorie muzicala, vei putea sa iti insusesti mai bine instrumentul pe care doresti sa il stapanesti. Poti invata cum sa treci de la un gen muzical la altul cu usurinta, lucru care fie te poate scoate din zona ta de confort, fie te poate ajuta sa iti insusesti un stil original in propria ta muzica. Spre deosebire de lectiile de grup facute in seminarele de teorie muzicala, lectiile individuale de teorie muzicala se tin unu-la-unu, intrand in foarte multe detalii si ajutandu-te sa iti dobandesti aceste noi aptitudini si sa progresezi. Clasele de teorie muzicala dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 6 ani, dar si adultilor.

Adresa:

Strada Iancu Cavaler de Flondor nr 7
(zona Foisorul de Foc)

Contact:

Program:

Luni – Vineri: 09:00 – 21:00
Sambata, Duminica: 09:00 – 17:00

LUATI LEGATURA CU NOI

Cum doriti sa fiti contactat?

10 + 14 =