CURSURI DE CHITARA

“Chitara are un fel de curaj si emotie pe care nu o poseda nimic altceva” (Brian May)

cursuri chitara

DESPRE CURSURILE DE CHITARA

Lectiile de chitara sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 6 ani, dar si adultilor.

In cadrul cursurilor de chitara veti invata despre:

  • notele muzicale
  • notiuni despre ritm
  • acorduri
  • reproducerea de sunete sau fragmente muzicale
  • improvizatie

Se poate opta atat pentru cursul de chitara clasica, dar si pentru cursul de chitara electricaLectiile sunt personalizate in functie de dorintele, nivelul, aptitudinile si varsta cursantului.

BENEFICIILE CURSURILOR DE CHITARA CLASICA SI CHITARA ELECTRICA

Chitara este un instrument extrem de popular printre tineri! Ca orice instrument, stapanirea sa ajuta la cresterea increderii in sine, dar ajuta si la capacitatea de concentrare si imbunatateste memoria.

Acest lucru transforma chitara intr-un instrument fantastic pentru dezvoltarea copiilor, dar si pentru a-ti mentine o minte alerta pe masura ce inaintezi in varsta!  Se poate opta atat pentru cursul de chitara clasica, cat si pentru cursul de chitara electrica! 

Daca stii deja sa canti la acest instrument, profesorul va analiza nivelul tau si te va indruma in continuare in aprofundarea acestui instrument.

Pentru un progres cat mai rapid, recomandam sa aveti si acasa o chitara la care sa aprofundati ceea ce invatati la scoala. Daca ai nevoie de ajutor in alegerea instrumentului potrivit, nu ezita sa ne contactezi.

Va invitam la o lectie introductiva in cadrul careia ne vom cunoaste, vom face o evaluare a potentialului muzical si inca de la prima lectie vei invata sa canti o mica piesa!

DESFASURAREA CURSURILOR DE CHITARA

Daca iti doresti sa inveti sa canti la chitara electrica, recomandarea noastra este sa incepi cu cateva lectii de chitara clasica pentru a te acomoda mai intai cu pozitia corecta si pentru a invata notiunile de baza.

Chitara fiind unul dintre instrumentele ce poate fi foarte usor integrat intr-un grup muzical, oferim cursantilor nostri posibilitate si indrumarea necesara pentru a canta alaturi de alti cursanti sau chiar alaturi de profesorii lor.

Daca iti doresti sa ai cat mai multe apariti in fata publicului trebuie sa stii ca la Scoala de Muzica Symphony organizam 2 auditii si 2 concerte in fiecare an si iti oferim indrumarea necesara pentru a merge la diferite concursuri si festivaluri.

TARIFE

4 sedinte instrument440 lei / luna
8 sedinte instrument800 lei / luna
Nr. sedinte la cerere instrumenttarif personalizat / luna
Lectie introductiva (testarea aptitudinilor)100 lei / lectie
Lectii individuale150 lei / lectie
4 sedinte individuale de teorie muzicala250 lei / luna

 

Bonus: Fiecare dintre pachete include acces gratuit la seminarul de teorie muzicala, o data pe saptamana!
Mai mult de atat, in functie de programul scolii, cursantii pot veni oricand sa exerseze la sediul nostru!

LUATI LEGATURA CU NOI

Cum doriti sa fiti contactat?

14 + 5 =