INTREBARI FRECVENTE

Scoala de Muzica Symphony

 

Care este varsta minima recomandata?
Recomandarea noastra este 5 ani pentru pian si canto si 6 ani pentru vioara si chitara.
De cate ori pe saptamana este bine sa frecventez cursurile de muzica?
Pentru o asimilare optima a cunostintelor muzicale, recomandarea noastra este de doua lectii pe saptamana. Desigur, daca nu exista timpul necesar, se poate face si o singura lectie pe saptamana.
Primiti si adulti la cursurile de instrument/canto?
La Scoala de Muzica Symphony nu avem o limita superioara de varsta, cursurile sunt adaptate in functie de varsta cursantului.
De unde stiu daca am aptitudinile necesare pentru a studia un instrument muzical/canto?
In cadrul primei noastre intalniri se face o testare a abilitatilor muzicale, in urma acestei testari vei primi din partea profesorilor nostri recomandarile potrivite pentru tine.
Trebuie sa imi achizitionez un instrument muzical?
Recomandarea noastra este sa iti achizitionezi un instrument muzical dupa maxim 4 luni de la inceperea cursurilor, dar nu uita, daca esti cursant la Scoala de Muzica Symphony ai posibilitatea de a-ti rezerva gratuit o sala pentru studiul individual (in functie si de disponibilitatea noastra).  
Cum se desfasoara cursurile in contextul pandemiei?
In cadrul Scolii de Muzica Symphony sunt luate toate masurile de siguranta anti-COVID-19 pentru desfasurarea lectiilor fara niciun risc pentru cursanti. Se respecta distantarea sociala, intrucat spatiul permite acest lucru, iar lectiile sunt individuale, profesorul de muzica poarta masca in permanenta, iar cursantii sunt incurajati sa faca la fel, atunci cand este cazul (exceptie fac cursurile de canto). Exista dezinfectanti in toate spatiile, care sunt aerisite in permanenta, iar instrumentele dezinfectate. Incurajam spalarea si dezinfectarea mainilor ori de cate ori este nevoie, pastrarea distantei de 2 m si purtarea obligatorie a mastii in spatiile inchise.  
Cursurile scolii de muzica Symphony se pot desfasura si online?
In cadrul scolii noastre de muzica oferim si posibilitatea de a tine cursurile online, prin intermediul aplicatiilor video, insa doar in cazul in care cursantul detine deja instrumentul in care doreste sa se perfectioneze. Pentru mai multe detalii despre aceasta optiune, va rugam sa ne contactati!
Cum imi pot achizitiona instrumentul potrivit pentru cursurile de muzica?
Daca nu stii cum sa-ti alegi instrumetul la care vrei sa inveti sa canti sau in care sa te perfectionezi, profesorii scolii de muzica Symphony iti stau la dispozitie cu sfaturi pentru alegerea instrumentului potrivit in functie de nivelul la care te afli, stilul tau muzical si bugetul de care dispui. 

Adresa:

Strada Iancu Cavaler de Flondor nr 7
(zona Foisorul de Foc)

Contact:

email: office@symphonyschool.ro
telefon: 0724 723 347

Program:

Luni – Vineri: 09:00 – 21:00
Sambata, Duminica: 09:00 – 17:00

 

LUATI LEGATURA CU NOI

Cum doriti sa fiti contactat?

2 + 14 =