CURSURI DE PIAN

“ Clapele pianului sunt albe si negre, insa in mintea noastra rasuna ca o mie de culori” (Katie Melua)

cursuri pian

DESPRE CURSUL DE PIAN LA SCOALA DE MUZICA SYMPHONY BUCURESTI

Lectiile de pian sunt individuale, dureaza 50 de minute si se adreseaza copiilor cu varsta minima de 5 ani, dar si adultilor. 

In cadrul cursurilor de pian veti invata despre: 

● pozitia corecta a degetelor pe clape
● coordonarea mainilor
● notele muzicale
● notiuni despre ritm
● reproducerea de sunete sau fragmente muzicale

Cursurile de pian sunt personalizate in functie de dorintele, nivelul,  aptitudinile si varsta cursantului. 

BENEFICIILE CURSURILOR DE PIAN

Pianul este un instrument fantastic. Cantatul la pian este recunoscut a fi o metoda exceptionala de a scapa de stres, ajuta la concentrarea distributiva, stimuleaza creierul si conexiunile neuronale, aduce coerenta in gandire si ajuta enorm la dezvoltarea vocabularului.

Pentru a invata sa canti la pian ai nevoie doar de urmatoarele: 5 ani impliniti, dorinta de a descoperi acest minunat instrument si posibilitatea de a oferi putin timp acestei noi activitati. Vei primi de la noi toate materialele de care ai nevoie pentru a urma lectiile noastre de pian.

Va invitam la o lectie introductiva in cadrul careia ne vom cunoaste, vom face o evaluare a potentialului muzical, vei invata claviatura pianului si bineinteles o mica piesa!

CUM SE DESFASOARA CURSURILE DE PIAN

Daca stii deja sa canti la acest instrument, profesorul va analiza nivelul tau si te va indruma in continuare in aprofundarea acestui instrument.

Daca iti doresti sa inveti sa canti la un instrument muzical, dar inca nu esti hotarat ce instrument sa alegi, pianul este recomandarea noastra pentru tine, iti va oferi o mare satisfactie inca de la prima apasare a clapelor, notiunile teoretice sunt mai simplu de inteles invatand acest instrument si prin complexitatea lui, pianul nu va inceta sa te surprinda.

Pentru ca pianul este unul dintre instrumentele ce poate fi foarte usor integrat intr-un grup muzical, oferim cursantilor nostri posibilitatea si indrumarea necesara pentru a canta alaturi de alti cursanti de la alte instrumente sau, de ce nu, chiar si piese ce pot fi cantate la patru maini alaturi de un alt pianist.

Nu este nevoie sa iti achizitionezi inca de la inceput un pian, iti oferim gratuit posibilitatea de a-ti rezerva la noi una din salile noastre cu pian pentru studiul individual.

TARIFE

4 sedinte instrument360/380 lei / luna
8 sedinte instrument680 lei / luna
12 sedinte instrument960 lei / luna
Lectie introductiva (testarea aptitudinilor)85 lei / lectie
Lectii individuale110 lei / lectie
4 sedinte individuale de teorie muzicala200 lei / luna

 

Bonus: Fiecare dintre pachete include acces gratuit la seminarul de teorie muzicala, o data pe saptamana!
Mai mult de atat, in functie de programul scolii, cursantii pot veni oricand sa exerseze la sediul nostru!

LUATI LEGATURA CU NOI

Cum doriti sa fiti contactat?

2 + 15 =